2 hästar samtidigt

Idag testade jag en helt ny sak med hästarna. Red nämligen Bullen och tog med mig Mirran som handhäst vilket jag aldrig gjort med hästarna förr.
Båda hästarna verkade nöjda med varandras sällskap och det gick riktigt bra! Vore ju så skönt om jag kunde rasta båda samtidigt då jag aldrig hinner rida mer än en på förmiddagarna innan jobbet.

Mirran, som är hetare än Bullen, ville ibland dra förbi och det var då det blev problem. För när hon gjorde det ville inte Bullen gå framåt utan stannade. Men för det mesta höll sig mirran bredvid eller bakom. Mötte bilar och mopeder också utan problem.

Hade händerna fulla, så det blev inga bilder. Får fixa det en annan gång :) men jag laddar upp en från internet istället så att ni ser hur det ser ut!


Man kände sig som en riktig cowboy när jag red Bullen med en hand och höll i Mirrans grimskaft med den andra! Riktig häftig känsla var det i galoppen. Bullen galopperade på och Mirran höll jämna steg, och vi riktigt flög fram :) Det fina försommarkvällen gjorde inte saken värre, och jag har skaffat mig ett jättefint sommarminne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0