Hästlördag!

Idag har det varit mycket hästar på schemat!
 
Först klev jag upp rätt tidigt för att åka till ridskolan och rida lektion. Fick träna sits idag, vilket behövs! Red bamsen Wally idag som vanligt, och i vanlig ordning gick det sådär. Ibland går det super, men mest är det pannkaka(iaf så känns det så!).
Blir så frustrerad ibland när jag kämpar och kämpar, men ändå inte får det att funka som jag vill. Men det är väl lite grejen med hästar.. Man måste ha massor av tålamod, vilja och känsla för att komma framåt.
 
Men det är klart, att rida en häst en gång i veckan ger inte så mycket. Rider man den däremot flera gånger/veckan vet man precis vilka knappar man ska trycka på för att ridningen ska funka så bra som möjligt.
 
Efter ridningen åkte jag hem och fixade mig lite snabbt och besökte sen julmarknaden här i samhället tillsammans med syrran.
 
Resten av lördagen tillbringade jag på hästryggen. Syrran hängde med ut på ridtur också. Kul, för det är inte ofta det händer! Det hade börjat mörkna, så hästarna fick massor av reflexer. Sånt snålar jag inte med! Jag tycker att det är mysigt arr rida när det är mörkt, men syrran delade inte min åsikt. Blev mycket prat om konstiga människor och spöken. Dessutom planerar vi att ta en långtur med hästarna i vinter. Vore superkul!
 
Bullen rullade länge och väl i sin nyströade box när han kom in från hagen. Skönt att slippa leran och täcket :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0