Klippt häst

Lånade hem klippmaskinen från jobbet och friserade Mirran idag. Hon svettas så förbannat när jag rider henne, så det blev en helklippning. Är ju inte så kallt än heller.
Klippmaskinen samarbetade inte speciellt mycket, så det blev inte allt för snyggt..Men det mesta av pälsen är borta nu i allafall, och det var ju meningen!
 
 
Efteråt red jag henne en sväng. Travade mycket och hon bråkade hela tiden. Om hon fick välja skulle vi skena hela vägen, och kasta oss fram och tillbaka på vägen varje gång vi passerade ett läskigt träd, en sten eller en köttätande vattenpöl. Skulle inte sitta kvar länge..
 
Förra helgen fick hon syn på en vattenpöl i galoppen, och kastade sig åt sidan så snabbt att jag åkte av rakt ner i det leriga, blöta gruset. Jippi.. Som tur är har hon hittills när jag åkt av(2 gånger) stannat och låtit sig bli infångad när jag åkt av.
Dessutom råkade hon smälla till mig på hälsenan några dagar innan på grund av att hon fjantade sig. Otroligt smärtsamt och det tog ett bra tag innan jag kunde gå normalt med skor på. Ömmar dock fortfarande.. Fjanthäst.. !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0