Kommentar

Fick en kommentar på inlägget jag gjorde häromdagen angående varför man tränar. SATS hade gjort en undersökning om de och ja, läs inlägget så hänger ni med bättre. Skrev ner alternativen där.
 
Kommentaren:
Men kan inte alla dom där hänga ihop lite? Jag känner ju att jag tränar för att få en snyggare kropp, eftersom den kropp jag har nu inte får mig att må bra osv... Bara en tanke ;)
 
Håller med om att alternativen hänger ihop. På mig stämde dom flesta! Jag tränar för att få snyggare kropp och därmed vara nöjd med mig själv. Jag blir glad och tycker träningen är rolig för att jag ser och känner att min kropp mår bra av de. Jag tränar ju även för att jag borde, då mitt jobb mer eller mindre kräver det. Får nämligen lätt problem med ryggen om jag inte tränar tillräckligt.
Allt detta för att jag tränar mot ett mål, dvs få både mig och min kropp att må prima.
Den punkt som stämde minst var möjligtvis att träna för att få umgås. Men till exempel snowboardåkning är ju superbra träning, men det skulle jag aldrig göra själv. Umgänget är ju halva grejen i de fallet!
 
Hoppas att träningen ger resultat M, så att du blir mer nöjd över din kropp! De finns bara fördelar med att träna, så håll igång och ha kul :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0