Lamm på äventyr

Bilder från gårdagens utflykt med lilla lammet Pontus :)
 
 
Meningen var ju att han skulle åka i bak på bilen, men det var inte alls kul enligt honom själv. Han kröp, hoppade och kastade sig framåt för att komma över till mig i baksätet.
När jag väl lessnade av allt bråkande och skrikande i mitt öra fick han ligga i mitt knä, vilket var mycket mer uppskattat.
 
Själva veterinärbesöket gick snabbt och lätt. För att sammanfatta: Alla älskade den lilla krabaten(inte ofta dom har söta små lamm på besök), han skötte sig bra när han fick sina 2 stygn under ögat och gick bättre än många hundar i koppel.
För dom som missat: Jag och mamma åkte till Strömsholms Djursjukhus med ett litet lamm som behövde hjälp med ett inrullat ögonlock. Detta, om det inte blir bra av sig självt, ger sår på ögat men med hjälp av 1-2 stygn får man ordning på problemet.
 
Min  moster jobbar på sjukhuset, och vi träffade henne lite snabbt och bytte några meningar innan vi åkte.
Hemresan gick jättebra, förutom att lammet skulle delta i alla inkommande samtal vi fick. Jag fick 3 sammanlagt, och lilla lammet sa alltid "Bäää!" precis efter att jag svarat(vilket fick personen i mobilen att skratta). Sen pratade han glatt hela tiden tills jag lagt på, då somnade han om igen..
 
Han blev jätteglad när han återförenades med flocken hemma. Borta bra, men hemma bäst!

Kommentarer
Postat av: Emilia

Så söt! :)

2013-04-25 @ 14:10:56
Postat av: jannice lindell

så söt pontus är!

2013-05-20 @ 21:29:41
URL: http://lovebyjannicelindell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0