Längtar..

Jag är så otroligt sugen på att träna. Ryggen bråkar fortfarande, så jag kan inte ens gå promenader i det fina vädret..
Om jag inte snart får möjlighet att röra mig mer, kommer jag börja klättra på väggarna!
 
Har alltid tyckt att folk som inte tränar missar så otroligt mycket. Man håller sig friskare, starkare och mår så otroligt mycket bättre. Nu, när jag inte själv kan träna, kan jag nästan bli förbannad på alla som kan röra på sig men inte gör det. Dom vet inte hur bra dom har det som har en fungerande kropp, förrän den dagen dom inte har det längre.
 
Jag är så avundsjuk på alla som kan gå promenader, jogga, cykla, rida, gå till gymmet.. Nu när vårens varma och soliga dagar dyker upp allt oftare blir denna avundsjuka längtan ännu värre. Jag som blir så pigg och livsglad på våren känner mig verkligen som ett djur i en bur.
 
Längtar så förbannat tills allt detta är över. Inte i första hand för att det är skönt att bli av med sjukdomen, utan för att jag vill bli av med all smärta och alla begränsningar. För måste jag välja, lever jag hellre ett kort liv utan smärta och begränsningar, än ett långt liv som det är nu. Utan tvekan.
 
 
Bilden är tagen sommaren 2012, när jag fick in vanan att springa en sväng i ett spår jag passerar på hemvägen från jobbet. Kändes väldigt bra att avsluta dagen med att springa 3km efter jobbet, sen åka hem! De var tider de..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0