Partypojkvän!

Kom i säng sent igår, eller rättare sagt i morse. Johnnie kom hem från kryssningen han varit på sen i fredags, och frågade snällt om han fick åka vidare på en 30-årsfest när dom kom hem till fastlandet igen. Jag, som måste vara världens bästa flickvän, tyckte självklart att han skulle åka och festa vidare. Snart kommer vi ha fullt upp, och jag vill att han kommer ut lite nu innan vi blir fast bland barn och behandlingar.
Dessutom vill inte jag hålla honom hemma bara för att jag har ont, är tung och osmidig! Jag tänker på samma sätt här som med träning, folk ska passa på medans dom fortfarande kan!
 
Medans Johnnie var på fest låg jag hemma och kollade på tv med en busig grabb i magen. Antingen gillade han verkligen ljudet från filmen "Godzilla", eller så var han bara allmänt pigg. När den filmen var slut hittade jag lite annat att kolla på och plötsligt kommer Johnnie hem.
Dom hade haft svårt att hitta skjuts, så det var därför det blivit sent. Jag tyckte att han kunde ringt/sms:at mig, men han trodde jag sov och ville inte väcka mig. Men jag försäkrade honom om att jag inte blir sur över att skjutsa om dom inte hittar någon annan, klart jag ställer upp! Är ju inte ofta det händer att någon ringer om skjuts, men när folk hör av sig och verkligen inte hittar skjuts ställer jag alltid upp. Vet själv hur jobbigt det är att inte hitta någon som kör..
 
Johnnie berättade att han nästan bara pratat om mig/vår situation både på kryssningen och festen. Till och med folk han inte hade en aning om vilka det var hade kommit fram och visat sitt stöd. Blev lite rörd över att höra det! Och många hade hälsat till mig. Tack :)
 
Johnnie hade i alla fall haft kul både på kryssningen och festen. Bra det, för nu kommer det bli ont om tid för nöjen ett tag framöver!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0