Träning

Har både haft fullt upp och njutit av sommaren, så jag har inte haft tid att uppdatera bloggen! Men nu ska jag avsätta lite tid till det då jag ändå väntar på Luddes sista matning innan läggdags(läggdags för mig, Johnnie och Ludde sover för fullt!)
 
Kan börja med att berätta att jag nyss kom hem från joggingrunda nr. 3 efter uppehållet. Snacka om att det suger i benen, framförallt vaderna, nu när man inte är van! Jag vacklar runt som en gammal farbror och hela benen känns helt slutkörda.
Sammanlagda sträckan idag var ca 3 km, och jag sprang ungefär 2½ av dessa. Det gick rätt bra, men jag är helt slut när jag kommer hem. Det är ju i och för sig tanken, för hur ska jag annars bättra på kondisen? Men jag är inte riktigt van vid att komma hem och vara såhär slut, brukar alltid ha lite kraft kvar.
 
Eftersom vi nu har Ludde, kan jag bara ge mig ut när Johnnie har möjlighet att ta hand om honom en stund. Det innebär att det oftast blir rätt sent, men det är egentligen skönt eftersom det då är svalare ute.
Ska försöka vara duktig och springa några gånger i veckan, men det kommer bli tufft nu i början. Första månaden efter ett avbrott brukar vara tungrott innan man fått till vanan, kondisen och motivationen. För det är ofta jag, under en joggingtur, undrar varför jag utsätter mig för detta självplågeri.
Min motivation är 3 enkla punkter:
1) Ingen tackar nej till en snygg, vältränad kropp!
2) Jag mår mycket bättre om jag regelbundet tränar. Sover bättre, orkar mer, gillar mig själv mer osv..
3) Bli av med överskottsenergi så att Johnnie står ut med mig!
 

Idag har jag både gått en relativt lång promenad med Ludde, jagat får och joggat en sväng. Duktig flicka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0