Korthårig

Nu har jag äntligen börjat visa min nya frisyr ute bland folk. Har fram tills nu alltid haft keps, mössa eller sjal när jag åkt hemifrån, men nu börjar det kännas okej att vara utan.
Jag gillar fortfarande inte att vara korthårig, även om det är praktiskt och går snabbt att fixa när man ska iväg. Tycker helt enkelt inte att det är fint att vara korthårig tjej. Gillade min frisyr jag hade förut.. Men jag hade inget val när jag blev sjuk, så det var bara att gilla läget och se det positivt.
 
Tyckte faktiskt att det var kul att låta brorsan snagga av mig håret, för det var nåt man inte gör varje dag. Hade aldrig gjort det om jag inte visste att jag inte hade så mycket att välja på. Men jag har alltid undrat hur det är att ha kort hår, precis som dom flesta killar.
 
Men eftersom jag känner mig rätt trygg i min nya frisyr nu så tänkte jag för första gången lägga upp bilder på den. Bilderna är suddiga, men visar hur jag såg ut i dag. Skojade till det lite och gjorde en tuppkam, lite kul måste man ju få ha..!
 
 

Kommentarer
Postat av: Leila M

Du passar i kort hår! Är så avundsjuk på tjejer som faktiskt kan bära upp en kort frisyr :)

2013-07-28 @ 23:07:28
Postat av: Jenny j

Jag tycker du är fin :)

2013-07-29 @ 05:07:34
Postat av: Elli

Du är jätte fin Anna :)

2013-07-30 @ 18:36:53
URL: http://blomsterdesign.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0