Nästa veckas behandlingar

Har precis kommit hem från stan där jag fått dagens strålbehandling. Efter strålningen fick jag träffa min läkare för att diskutera lite hur det går med allt just nu. Har flera läkare, men den här är boss över alltihopa(och dessutom en av dom bästa i landet på de här området sägs det).
 
Han frågade hur det gått hittills med behandlingar och barn. Förklarade att jag haft en svacka förra veckan men att det sen gått bara bra.
Vi gick igenom nästa veckas schema som blir rätt omständigt på grund av besöket till Örebro.
Jag ska nämligen upp tidigt på måndag och åka till stan och få strålning. Sen åker vi direkt vidare till Örebro där jag ska träffa läkare, undersökas och plågas(blodprover och liknande).
Under tisdagen och onsdagen ska jag behandlas med deras specialstrålning, och på torsdag åker jag hemåt men mellanlandar i stan för min vanliga strålning.
 
På fredagen är det midsommarafton(sägs de, själv håller jag inte koll på sånt längre eftersom jag ändå inte kommer kunna/orka göra nåt speciellt då) och då blir det ingen behandling alls.
 
Ser inte fram emot den veckan, men jag har inget val. Kan jag få landets bästa behandling, är det bara att tacka och ta emot.
Frågade min läkare om dom kan se någon förändring på tumören än, men det var lite för tidigt. Att min rygg börjar bli bättre är dock ett gott tecken.
 
Läkarbesöket avslutades med att han klämde på min mage för att kontrollera läkningen av snittet. Jag har inte speciellt ont längre och det kändes inte så obehagligt när han klämde och kände. Han tyckte att det läkt jättebra och det är ju skönt. Behöver inte ha problem med läkningen av snittet med nu när jag har så mycket annat.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0