Örebro

Klockan är 02.40 och jag kan inte sova. Beror antagligen på resan till Örebro som jag har så blandade känslor inför. Jag fasar inför den, men samtidigt lurar en liten nyfikenhet inom mig som ser fram emot resan. Men bara en LITEN nyfikenhet, för sidan av mig som inte ser fram emot resan väger över.
Ska bli skönt att få det avklarat i alla fall, men det jobbiga är att jag ska dit vecka 27 också. För jag tror knappast att det är så kul att jag vill tillbaka.
Idag, om några timmar kommer mamma och pappa för att hämta mig, sen bär det av. Kommer inte ta med mig datorn, så bloggen får sova några dagar. Får se om jag uppdaterar något på torsdag, beror helt på hur trött jag är.
 
På fredag är det midsommarafton, och om jag är tillräckligt pigg ska vi hem till några grannar. Känns bra att det är just dom, för dom bor nära, är helt införstådda i läget och har ett eget barn. Dvs, dom bor nära så det är lätt för mig att ta mig hem om jag blir trött, dom är helt införstådda i läget så om jag blir akut trött känns det inte oartigt att lägga sig på soffan en stund och vara osocial. Till sist så har dom som sagt ett eget barn, så skulle Johnnie vilja dricka lite och jag blir akut trött så kan dom hålla ett öga på Ludde(i värsta fall).
Men jag räknar med att vara med ett tag, äta och ha lite trevligt. Sen åker jag hem med lilla Ludde, så får Johnnie spendera kvällen som han vill.
 
Nä, nu måste jag krypa tillbaka ner i sängen. Ska få sova ensam några nätter så det är bäst att passa på att krama om Johnnie medans man kan!
Dessutom städade jag lite väl intensivt innan läggdags så ryggen blev lite väl trött. Men det var så kul att städa.. Så ryggen måste få vila så mycket som möjligt innan jag ska upp igen.
 
Håll tummarna för min skull nu när jag är borta, så ska jag försöka återkomma och berätta om resan så snart som möjligt. Är det nåt så går det bra att sparka iväg ett sms :)
 
Tjao!
 
 

Kommentarer
Postat av: Uskan

Tummarna att allt går bra o inte blir för jobbigt i Örebro!

2013-06-17 @ 16:16:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0