Besöksstatistik

Besöksstatistiken har förändrats ordentligt nu under dom senaste veckorna.
 
 
Från att ligga stadigt på ca 10-20 läsare per dag har det dubblats sen cancerbeskedet. Jag har även mer tid att uppdatera nu, och det gör ju självklart bloggen mer intressant att besöka regelbundet. Första höga kurvan ni ser på bilden, när jag hade 100 läsare, var när jag skrev inlägget om cancerbeskedet. Många hade nog hört rykten och undrade vad som pågick, och då är det klart att man gärna får en förklaring från personen själv.
 
Jag har skrivit det förr och skriver det igen: Har ni frågor och funderingar, undrar hur nåt går till eller liknande så är det bara att kommentera eller höra av sig på valfritt sätt. Jag och Johnnie har själva valt att vara öppna om de här och svarar gärna på frågor, hur konstiga eller privata dom än må vara.
Jag visste INGENTING om cancerbehandlingar, symptom eller nåt alls förut, och förstår om andra har många funderingar. Det skulle jag också ha!
 
Vill även åter igen tacka alla som hört av sig. Till och med folk jag inte har nån direkt kontakt med har hört av sig och visat sitt stöd, nåt som gör mig väldigt rörd! Trodde aldrig att så många skulle bry sig.
Och Johnnie får dagligen massor av samtal från folk som undrar hur det är med mig och hälsar. Folk är underbara!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0