Dagens besök på sjukhuset

Idag har jag och Johnnie varit in till sjukhuset av två anledningar. Först ett besök hos spec. mödravården, och sen ett läkarbesök angående canserbehandlingen.
 
Besöket hos barnmorskan gick så bra så. Det var bara ett rutinbesök, så hon mätte magen, lyssnade på den lilles hjärtljud och tog lite prover. Allt var så bra så, vilket är skönt att veta nu när det är så mycket som händer samtidigt. Är bara glad om jag har en sak mindre att vara orolig över. Fast ska jag vara ärlig håller jag mig rätt lugn i det stora hela, det går som det går och läkarna gör sitt bästa.
Bara den lille mår bra är jag nöjd. Jag kommer i andra hand för mig, vad alla andra än säger!
 
Direkt efter var vi på läkarbesöket. Gick igenom hur jag mår och hur det gått sen senaste behandlingen, inget avancerat.
Nu under eftermiddagen skulle mitt team av läkare ha möte och diskutera min behandling. Då skulle dom även gå igenom röntgenplåtarna från i torsdags, så imorgon får jag svar på hur det såg ut. Spännande!
 
Imorgon ska jag få min andra cellgiftsbehandling. Kanske låter konstigt, men jag ser fram emot de! Jag vill få de här överstökat, och äntligen är det dags för nästa behandling! Jippi!
 

Kommentarer
Postat av: Jane

Så härligt o höra att den lille mår bra o du mår bättre! Håller alla tummar jag kan hoppas att de bara blir bättre o bättre nu. Stor kram till er!!

2013-03-27 @ 19:35:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0