Dröm

Har sovit riktigt bra i natt, beror kanske på att var var så sliten igår. Gick och la mig tidigt, strax efter 21.00, och vaknade strax efter 3 på natten.
Så länge, utan att vakna till, har jag nog inte sovit sen jag började få ont i ryggen. Frågan är om det är en tillfällighet eller kanske rent av ett framsteg..
 
Drömde en del också, bland annat en sak jag började fundera lite extra på när jag vaknade.
Jag drömde att jag blev jagad. Jagades fram och tillbaka en bra stund, av nåt eller nån. Såhär i efterhand kan jag inte minnas vad som egentligen jagade mig.
Men jag minns att jag tillslut inte orkade jagas mer, utan stannade upp och vände mig om. Redo att möta faran. Jag var konstigt nog inte rädd, bara less på att bli jagad och kände att jag var redo att slåss för att bli lämnad ifred.
Där slutar drömmen, så jag vet inte hur det gick.
 
När jag sen vaknade kunde jag inte låta bli att undra om det var självaste cancern som jagade mig, eftersom jag inte vet vad jag hade efter mig. Det man tänker, tycker och känner i vaket tillstånd kan i sömnen omvandlas till drömmar.
Vem vet..

Kommentarer
Postat av: Marie

Det är bra Anna, slåss tillbaka och besegra den där otäcka cancern!!! Jag tror på dug att du kommer lyckas och bli helt frisk!
Kram på dig// "lilla" Marie :))

2013-03-17 @ 11:25:26
URL: http://mariehj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0