Hej då hår!

Kan meddela att mitt hår nu börjat falla ordentligt. Drar jag handen genom håret får jag med mig massor av hårstrån.. Inte en hel tuss, som man gärna vill föreställa sig, men mycket mer än normalt.
Jag har flätat mitt hår på nätterna för att inte allt ska lossna i sängen, och har ännu inte vågat ta ur nattens fläta. Märker hur mycket det släpper bara från luggen..
 
Ska höra av mig till brorsan och fråga om han vill få den stora äran att snagga mitt hår. I så fall blir det ikväll eller senare i helgen, beroende på hur mycket som lossnar under dagen. Snaggar hellre mitt hår nu än tittar på när håret faller, bit för bit.
 
Haha, de här blir intressant! Kommer se hemsk ut utan hår.. Men samtidigt kommer det blir spännande att testa på att inte ha nåt hår på huvudet.. Har alltid undrat hur det är att vara kille och inte behöva göra så mycket med håret. Hoppas bara att ögonfransar och ögonbryn får vara kvar, är tydligen väldigt olika om man tappar dom med eller inte. Beror nog på hur starka cellgifter man får..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0