All denna eviga smärta..

Ryggen är verkligen hemsk just nu, så det kommer vara lugnt med nya inlägg tills den blir bättre. Kan nämligen inte sitta vid datorn speciellt länge innan ryggen säger ifrån.
Tabletterna tar inte och jag får inte sova om nätterna. Men nu är det bara lite mer än en vecka kvar tills kejsarsnittet, och efter det hoppas jag på att ryggen snabbt blir bättre. Är troligtvis tyngden från lillen som är problemet.
Är så trött på all denna smärta. Inte nog med att det är jobbigt fysiskt, det bryter verkligen ner mig psykiskt att alltid ha ont någonstans..
 
Har en del ny info om min fortsatta behandling, men det får jag ta när jag kan skriva mer. Håll lite koll här på bloggen så ska jag försöka uppdatera så snart som möjligt!
 
Och om det är så illa att jag inte kan skriva så mycket mer innan snittet, håll tummarna för oss! Efter snittet väntar minst en månads vistelse på sjukhuset. Förhoppningsvis ska jag kunna uppdatera bloggen relativt bra därifrån. Ni måste ju få veta hur det går! :)
 
På återseénde.

Kommentarer
Postat av: Leila M

Tråkigt att du har så ont. Försök hålla ut och kämpa, inte långt kvar nu innan det förhoppningsvis lättar! Förstår om du inte hinner svara på mail och sånt just nu. Kan hända att jag mailar dig men jag förväntar mig inte att du ska orka svara :) Du får sätta Johnnie att uppdatera bloggen åt dig så vi får den senaste infon! ;)Kramar från ett soligt Helsingfors

2013-05-04 @ 12:01:57
Postat av: Frida

Hoppas allt gått bra idag! Väntar med spänning på att se den lilla! :D

2013-05-13 @ 19:41:28
Postat av: Jimmy

Håller alla tummar och tår här :)

2013-05-19 @ 09:12:52
URL: http://james.ratata.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0