Stärkande kommentarer

Nu när matningen av Ludde var klar kikade jag in lite snabbt här på bloggen för att kolla läget. Det går så fort nu när vi är uppkopplade på sjukhusets internet, så det är bäst att passa på och utnyttja det till fullo :)
 
Hade fått en ny kommentar, och den, likt så många andra kommentarer jag fått dom senaste månaderna, fick tårarna att bränna i mina ögon.
Det var en gammal bekant från min gymnasietid, när jag brukade jobba helger och somrar i skolans ladugård.
Hon skrev följande:
 
 
Och på hennes egna blogg hade hon också nämnt mig:
 
 
Ni anar nog inte hur mycket era kommentarer och fina ord betyder för mig. Dom ger mig styrka när jag är svag så att jag orkar kämpa vidare.
Att gå in på bloggen och se såna fina kommentarer gör mig alltså inte bara gråtfärdig, utan ger mig även styrkan att hålla huvudet över vattenytan när allt känns tungt och mörkt.
Jag har inte ångrat en sekund att jag skrivit och delat med mig så mycket om mitt för tillfället problematiska liv, för det har gett mig så otroligt mycket tillbaka.
 
Så ett stort tack till Tina för dessa fina, peppande ord. Och stort tack till alla er andra med, som regelbundet visar sitt stöd på olika sätt, ni gör mitt liv så otroligt mycket ljusare!
 
Bilden är från vår semester i somras, innan problemen började.. Vi sitter och kollar ut över storsjön, såg dock inga storsjöodjur!

Kommentarer
Postat av: Marie Skogström

Jag är övertygad om att tala- inte tiga är vägen till otroligt mycket och att våga tala om det som är svårt om sjukdom, rädsla, bebis och cancer i ett hullerombuller är oerhört viktigt. Inte bara för den som skriver utan även för oss andra runt om. Hur smärtsamt det än kan vara och hur tunga orden ibland är så fortsätt berätta underbara du <3 och jag kan bara hålla med din vän i att du alltid var glad när jag träffade dig och har ett sånt positivt sinne vilket lyser igenom även nu när du har det kämpigt i ditt liv <3 Du är en fantastisk människa och när detta är över kommer du titta tillbaka på den här tiden stärkt av att du bestigit det högsta av berg <3 Kramar i massor <3

2013-05-26 @ 05:40:52
URL: http://www.kennelceciklas.se
Postat av: Anonym

Fortsätt kämpa, kom ihåg att du är stark och att alla vi håller tummarna för att det ska gå bra. Grattis till sonen också, enormt söt och väldigt lik dig :). Hoppas du fortsätter vara den starka och glada person du alltid varit.

2013-05-26 @ 18:21:49
Postat av: jannice lindell

du är en kämpe!

2013-05-27 @ 21:48:55
URL: http://lovebyjannicelindell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0