Strålbehandling nr. 1

Nu är första strålbehandlingen avklarad. Tog inte speciellt lång tid, ca 20 minuter sammanlagt. Tog lite mer tid än tänkt, men det visade sig bero på att min mage dragit ihop sig rätt mycket den senaste veckan. Var nämligen där för ca en vecka sedan och fick några små tatueringar som skulle visa exakt hur dom skulle ställa in strålningsmaskinen. En prick på vardera sida om höften, och en precis ovanför snittet.
Det stämde tydligen inte riktigt med prickarna, och min numera något smalare mage var alltså förklaringen.
 
Innan behandlingen var jag på en snabb röntgen också. Resten av veckan verkar relativt fullbokad, så vi får se hur mycket jag hinner uppdatera här.
 
Tänkte leta upp en bild på internet över hur en sån där strålningsmaskin ser ut, för en förklaring om hur den ser ut tänker jag nog inte ens försöka mig på. Hittade dock ingen, så vi får se om jag kanske kan få ta en bild i det rummet under veckan.
 
Nu måste jag tyvärr avsluta inlägget här. Lillen ska matas och jag ska kolla på "Biggest Loser" kl. 21 :)
 
Återkommer kanske senare under kvällen. Om inte: God natt och sov så gott!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Finner inga ord för hur imponerad jag är av dig/er, Så otroligt starka!

Jag fick stanna kvar i två dagar efter förlossningen och trodde allvarligt att jag skulle avlida av sjukhusmiljön. Men när man läser om eran resa så är två dagar ingenting. Alla lyckoönskningar till er! Kram!!

2013-05-30 @ 13:39:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0