Ett år innan cancern.

Som jag tidigare nämnt händer det att jag kollar igenom mina bilder för att se vilka som togs för exakt ett år sen, och hittade idag bilder på mig. Kom då på den något konstiga idén att titta hur jag såg ut exakt ett år innan cancerbeskedet.
 
Hittade denna bild:
 
Och två år innan beskedet:

Det låter säkert sjukt att göra så, men jag kan rätt ofta komma på såna saker. Nu till exempel, kan jag se på bilderna av mig själv och tänka tankar som:
"Tänk om jag hade vetat vad som väntade, hur min framtid såg ut. Tänk om jag vetat vilket besked jag skulle få exakt ett år senare."
Att jag på ett år skulle gå från att vara en kärnfrisk, glad, smärtfri, lycklig person till att bli en cancersjuk, trött, sliten, gravid människa som bara önskade att den hemska smärtan skulle försvinna, om jag så skulle dö på kuppen.
Tänk att tumören antagligen låg och mös i mig redan på bilderna. Tänk om man hade vetat, då hade man kunnat stoppa den redan då.
 
Jag går inte och surar över detta, det gick ju trots allt bra ändå i slutändan. Mina tankar vandrar på detta vis just för att nu vet jag hur fort allt kan förändras, och att man aldrig vet vad som väntar.
Jag kan då och då sitta och fundera på vad framtiden har att erbjuda mig. Hur mitt liv kommer se ut om ett år.
 
Vem vet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0