Träning, träning och åter träning..

Har precis tagit en snabbdusch efter dagens träning. Blev ett intervallpass på crosstrainern, 2 minuter träning och 2 minuter vila. Tappade räkningen så jag vet inte hur mycket träning det blev.
 
Igår åkte jag till stan för att klättra med brorsan och Anders. Denna gång hängde även en arbetskamrat till brorsan med. Hon tyckte inte att jag och Robin var speciellt lika, men efter att vi ställt oss bredvid varandra och flinat så där fånigt som bara vi syskon kan såg hon likheterna.
 
Klättringen går framåt, känner framsteg för varje gång! Tyvärr orkar inte händerna lika mycket som man velat, så man orkar inte klättra så länge innan man måste ge upp för dagen. Men jämför man den här gången med första gången, har det hänt massor.
Men eftersom man inte orkar klättra så länge är det bra att det finns ett enkelt gym bredvid. Körde roddmaskin en stund och efter det kände jag mig nöjd med träningen. Vill inte åka hem pigg!
Ska jag vara ärlig tränade jag lite på crosstrainern en stund när jag kom hem, bara för att köra slut på den sista energin..
 
Dom säljer lite smått och gott på klättercentret, och den här gången hade dom rea på lite kläder och klätterskor. Slog till på ett par klätterskor, har nämligen hyrt fram tills nu. Har klurat på att köpa egna ett tag, och priserna var så bra på den här rean att jag inte kunde låta bli.
 

Nästa vecka blir det invigning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0