Träning!

Maten lagad och äten, nu ska bara magen få smälta den lite innan det är träningsdags! Ska jag vara helt ärlig så längtar jag redan!
 
Känns så bra att ha kommit igång med träningen igen. Har dock inte riktigt fått ordentlig rutin på den än, men jag försöker satsa på att träna när Ludde somnat för kvällen. Någon promenad med Ludde på dagtid innan mörkret faller och lite ordentlig träning när han sen somnat. Funkar riktigt bra!
 
Och småbarnsföräldrar som menar på att dom aldrig hinner träna. Jag har hela dagarna på mig(nästan).. Sen är det självklart svårare när man börjat jobba igen, DÅ blir det knepigt.
Sen är det ju som en del säger: ALLA har 24 timmar om dygnet. Så om andra lyckas kombinera barn, förhållande, matlagning, jobb, hästar och träning, borde väl jag också kunna de. Det gäller nog bara att vara effektiv, smart och duktig på att planera.
 
Det räcker med en kvarts pulshöjande träning om dagen för att nå positiva effekter, men självklart mer om man vill bli smalare, mer vältränad eller liknande. Men dom rekommenderar minst en halvtimmes träning/fysisk aktivitet varje dag för att kroppen ska må bra. Och ingen ska intala mig att man inte har tid med en halvtimme åtminstone några gånger i veckan! Jag tränar samtidigt som jag kollar på mina favoritprogram på tv, på så sätt slår jag två flugor i en smäll.
 
Nä, dags att börja byta om och göra mig klar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0