Underbart stöd.

När jag känner mig lite deppig eller rent av ledsen, läser jag igenom alla fina kommentarer jag fått under vår svåra period. Då blir jag snabbt gladare och till och med tårögd över allt fint ni skriver! Tack för att ni följt min resa och hållit tummarna för ett lyckligt slut.
 
Samlar alla fina kommentarer jag fick på facebook och bloggen efter att ha skrivit inlägget "Livet är till för att levas, inte bara överlevas" där jag berättar att jag blivit frisk från cancern:
 
 
 
 
 
Ni ska veta att jag sparat alla kommentarer i datorn, bara för att(när det behövs) påminna mig själv om vilka underbara människor jag har omkring mig! Tack för att ni finns!
 
Trodde aldrig att så många skulle engagera sig. Blev en chock när jag insåg det, och det gör mig alltså lika glad idag som när jag fick kommentarerna. Johnnie har också läst igenom allt, och jag tror att han blev minst lika glad som jag över allt stöd. Tack för kommentarerna på facebook och bloggen, telefonsamtalen, sms:en och alla muntliga gratulationer. Det värmer mer än ni kan ana.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0