Ang. gårdagens inlägg!

En bekant hörde av sig och undrade om jag fått dåliga besked om cancern då jag skrev gårdagens inlägg. Men nej, än har jag inte hört något alls om senaste röntgenundersökningen. Nästa vecka ska jag på läkarbesök och får antagligen veta då.
Jag skriver vad jag känner just då, när jag har datorn i knät. Så bli inte allt för oroliga om jag skriver deppiga inlägg emellanåt, det går ständigt upp och ner känslomässigt i mitt huvud..
Skulle jag få dåliga besked kommer jag skriva det, för jag har inget att dölja!
 
Två bekanta delade min länk på facebook, och skrev fint om mig. Tack, jag blir alldeles rörd över allas fina, stöttande ord!
 

Fick dessutom en lång kommentar skriven av en bekant. Jag gillar att höra era åsikter och tankar. Dessutom skriver ni ofta stöttande och fina saker, vilket alltid gör mig glad.

Kommentarer
Postat av: Marie Skogström

Jag tänker på Kristian Gidlund som jämförde döden med Lord Voldemort i Harry Potter- eller ursäkta "han som inte får nämnas vid namn"... Han sa även åt en journalist som frågade ungefär "hur kommer det sig att du orkar prata om det här ämnet?" och han svarade ungefär -"svaret ligger i din fråga, du vågar inte ens säga ordet död".... DET Anna måste vi ändra på du, jag, alla... vi måste våga prata om döden. När vi är friska, när vi är sjuka, när vi blivit friska efter att ha varit sjuka. Vi måste sätta ord på rädslan, det faktiska att vi alla ska dö en dag för att på så sätt minska den stora våldnadens kraft. Detta är åtminstone min tro och övertygelse... TACK för att du vågar det <3 Du är en Harry Potter och jag försöker också vara det <3

2013-10-04 @ 23:19:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0