Dagens regniga promenad

För att få något vettigt gjort idag bestämde jag mig för att gå en promenad. Ludde matades och vi var redo att gå, men han var lite smågnällig. När jag tog upp honom för att lägga honom i barnvagnen spydde han, och det var ingen liten spya. Det var nog den värsta hittills, och den landade rakt i urringningen..
La försiktigt ner Ludde och torkade av det lilla han fått på sig. In på toa och drog av mig allt på överkroppen innan jag torkade upp större delen av spyan som snyggt lagt sig mellan mina bröst.
 
Sen var vi äntligen klara och kunde ge oss iväg. Vädret var molnigt, men kändes ändå stabilt. När jag gått en bit börjar luften dock bli oroväckande fuktig. Kan inte kalla det duggregn, snarare som blöt dimma. Men efter en stund slutade det. Tur, för jag hade lämnat regnkläderna hemma i tron om att vädret skulle hålla sig torrt.
När vi hade ungefär en kilometer kvar av promenaden började det regna mer ordentligt. Johnnie hade kommit hem från stan och när han såg att vi inte var hemma ringde han:
- Hej! Ni är väl inte ute och går i de här vädret!?
- Jo..
 
När vi kom hem var jag genomblöt så det var bara att kasta av sig kläderna på nytt. Ludde däremot, mös i den varma, torra barnvagnen. Gick ingen nöd på den killen i alla fall!
 
 

Blev bara en 2-timmarspromenad idag, men det räckte för min del. Var bra trött i fötterna när vi kom hem igen.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0