Bullens fd. ägare

Sent igår satt jag och rensade lite bland mina mejl. Hittade då på gamla mejl från min ridtravare Bullens förra ägare. Travhästar har ofta flera delägare, och jag har haft kontakt med två av dessa.
Nu var det dock längesen, så jag skrev till båda dessa personer och uppdaterade dom lite om hur det går med Bullen.
Det finns människor som inte alls bryr sig om sitt djur när det sålts vidare, men båda dessa män har varit så glada över att ha fått kontakt med mig. Jag skulle själv utan tvekan vilja ha en bra relation till dom nya ägarna ifall jag sålt ett djur, vill vara säker på att allt går bra.
 
Men som sagt, uppdaterade dom lite och nu är det bara att vänta och se om dom svarar. Den ena har jag haft relativt regelbunden kontakt med, medans den andra sökte upp mig för ca 6 år sen men efter det har det varit tyst.
 

För dom som inte följt bloggen så länge:
Bullen är min gamla avdankade travhäst som jag nu haft i min ägo i 10 år. Hjälpte till i ett travstall för över 10 år sen och fick rida deras inridna travare. Där träffade jag på Bullen och red honom en del, följde med på tävlingar och skötte om honom varje gång jag var i stallet.
När Bullen sen tröttnade på travet efter 9 år på banan frågade ägaren om jag ville ha honom. Han var mån om att Bullen skulle få ett bra hem och jag fick honom om jag lovade ägaren en sak: Att Bullen skulle få stanna hos mig livet ut.
Inga problem, jag är ingen hästhandlare och har svårt att sälja djur vidare. Bullen stannar i min ägo så länge han njuter av livet.
 
Bullen och min syster:
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0