Träningen

På träningsfronten ser det mörkt ut just nu. Jag går några km med Ludde nästan dagligen, men mer än så blir det inte.
Detta beror inte på Ludde, utan på mitt ena knä. Sen ca 2 veckor tillbaka har mitt vänsterknä gjort det omöjligt för mig att jogga. Har testat att springa några steg då och då för att kolla läget, men det gör för ont.
Har aldrig haft ont i knäna tidigare så detta är nytt för mig. Hoppas dock det går över snart, för jag vill köra igång träningen ordentligt.. Nu när jag är pigg nog att göra det!
 
på grund av knät håller jag mig till promenader än så länge, dock inga jättelånga då det börjar kännas i knät efter ett tag.
Har ingen aning om hur det är med knän. Om man "bär upp sig" bättre ju mer tränad man blir, som med ryggen. Eller om det helt enkelt är svårt att bli av med om det väl börjat göra ont.
 
Jag har ju tänkt springa ett lopp nu under andra halvan av september som ett första mål med min träning efter cancern och graviditeten. Men nu blir det nog så att jag måste hoppa av det. Eller svälja stoltheten  och GÅ hela loppet. Vi får se, vill i alla fall inte springa då jag är orolig för att dra på mig en skada/förslitning/överbelastning för resten av livet. Knän och rygg ska man vara rädd om..
 
Känns surt att knät börjat bråka också. Hela tiden är det nåt som sätter krokben för mig så att jag inte kan återgå till det liv jag hade innan sjukdomen. Inget blir ju precis som förr, men så gott det går i alla fall. Träna, rida, jobba..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0