Nyhetsmorgon 8.15

Okej, nu får jag skriva ett snabbt inlägg för jag måste börja packa. Ludde sover så förhoppningsvis ska det gå fort att göra sig klar.
 
Tänkte bara informera/bekräfta er om vad jag ska göra imorgon. Johnnie har pratat öppet om detta så jag kan tänka mig att många vet. Själv har jag varit lite blygare så jag har inte sagt något om inte folk själva frågat eller pratat om det.
 
Det är så att imorgon, klockan 8.15, ska jag vara med i Nyhetsmorgon på tv4 och prata om min cancer. När jag fick frågan kunde jag inte tacka nej, för det var helt enkelt för spännande och roligt. Ska bli jättekul att få se lite bakom kulisserna då jag tittar på Nyhetsmorgon varje dag.
Jag pratade nyss med en trevlig kvinna som förklarade lite snabbt hur morgondagen kommer se ut för mig, och strax bär det av ner till ett bokat hotellrum i Stockholm.
 
Jag ska förse Johnnie med en kamera så att han förhoppningsvis kan gå runt och fota lite bakom kulisserna. Om man får det vill säga. Vi får se. Annars får ni nöja er med att se mig i tv-rutan.
 
Än så länge är jag inte ett dugg nervös, det känns bara roligt. Jag är ju så van vid att prata öppet om vad jag varit med om och framförallt skriva allt här på bloggen, så jag hoppas att mitt besök i tv-rutan känns som en baggis(även under morgondagen).
 
För er som inte har tid att kolla kommer det säkert finnas klipp på deras hemsida. Ska se om jag kan lägga in ett sådant klipp här på bloggen under veckan.
 
Nu måste jag packa, duscha och förbereda avfärd!

Kommentarer
Postat av: Tina

Make us proud! (I know U will) :)

Svar: Jag ska göra mitt bästa! :)
Info om mig!

2014-04-07 @ 19:34:35
URL: http://tinatjejen.blogg.se
Postat av: Ingrid (Kims svärmor)

Tack Anna för att du berättade din historia i TV.
Kram från Ingrid

Svar: Tack för att du tittade! :) Kramar!
Info om mig!

2014-04-08 @ 13:37:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0