Full fart i snön!

Idag var syrran hem till föräldrarna, så jag och Ludde åkte dit efter lunch. Vi hade nämligen bestämt oss för att hitta på nåt nu när hon kom hem från jobbet i Stockholm.
Dessutom måste hon ju hälsa på Ludde, då hon inte träffat honom sen i julas! Ludde blev glad över att träffa sin moster, och trött! För nu sover han som en stock i sin säng efter en lång dag.
 
Jag och syrran bestämde oss för att tolka, dvs åka miniskidor efter häst. Bullen var det självklara valet av häst då han både är lugn och gammal körhäst. Alltså står han ut med att ha någon åkandes efter.
Vägen var lite för grusig, så vi åkte runt, runt på en åker. Eftersom man blev trött i benen rätt fort turades vi om att rida och åka skidor.
Bullen tyckte att det var roligt och skötte sig exemplariskt. Vi travade mest, men precis på slutet bestämde vi oss för att testa en kort galopp. Jag åkte skidorna och fick sitta på huk för att ha en chans att hänga med på grund av min dåliga balans.
Bullen fattade vinken och sköt iväg i galopp. Det var nära några gånger, man jag höll mig på fötter. Precis när syrran skulle sakta av honom gjorde han några små bocksprång. Av glädje självklart. Hann tänka: "Jippi, nu åker syrran av, jag ramlar och Bullen skuttar glatt hem till gården och vi får gå!"
Men alla höll sina tilltänkta positioner och vi begav oss hem i samlad trupp, nöjda med aktiviteten. Kul var det, jag skrattade större delen av tiden!
 
En snöig syster(tyvärr en dålig bild..):

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0