Hej mitt vinterland!

Nu är hästarna utsläppta i det härliga vinterlandskapet med sol och pudersnö. Trodde att dom skulle skutta runt och busa, men höet var strået vassare(haha!).
Ludde sov sött i bilen hela tiden, så jag kunde släppa ut hästar och mocka helt ostört. Precis när jag var klar började barnvakten(hans lilla komradio) meddela att det började bli lite väl kallt i bilen, men jag hade klätt på honom ordentligt så han var varm och go.
 

Nu när jag kom hem tänkte jag skotta snö, men Johnnie hade tagit plogbilen OCH snöskyffeln när han stack och jobbade. Hans ordinarie hade han nämligen glömt i Pontus bil...
 
Så jag tog in ved och matade utefåglarna i stället. Snöskottningen får vänta. Eftersom jag skottat igår var det inte så mycket, så låt gå.
I eftermiddag ska jag och Ludde, tillsammans med brorsan och hans kompis Anders, åka och klättra. Gäller bara att Ludde hunnit sova då, så han är pigg och glad. Just nu skuttar han runt på golvet i sin lilla bil, med dreggellappen i munnen. Dreggel kanske stavas med ett g? Dregel?  Datorn tycker i alla fall det, men mitt uttal tycker att det skulle passa bättre med två.. Aja, nu fattar.
Dom små lapparna är bra för små slemmiga barn, men det var väl inte riktigt tänkt att han skulle ha dom i munnen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0