Joggingtur

Har precis kommit hem från en joggingtur på ca 3-4km. Ingen kanontid, och jag körde bara intervaller. Har ju ingen kondis alls för tillfället, så nu är det bara att börja kämpa. Det värsta brukar vara att hålla motivationen uppe, och numera även att komma ifrån Ludde så pass så att jag hinner träna.
Men som Gunde skulle ha sagt: "Ingenting är omöjligt!"
Jag ska försöka hitta dom där kryphålen i barnpassningen och se till att utnyttja dom väl. Det finns alltid tid att träna, frågan är bara om man har viljan till det.
 
Det är svårt numera när man inte kan planera in träningen på samma sätt. Förr kunde man bestämma sig för att träna en viss tid eller efter en viss syssla, men nu styrs allt av en liten blöjpelle vid namn Ludde. Man får passa på när han sover, för då är det lugnt i huset. Alternativet är annars att stoppa ner honom i sittvagnen och gå en sväng i rask takt, men det verkar bli allt tråkigare i Luddes ögon. Och mina också för den delen! Jag behöver ordentlig variation när jag tränar, annat var det förr när man joggade 3 km varje morgon innan jobbet.
 
Men nu har jag införskaffat en barnstol till cykeln och Peter har monterat den på en av Johnnies cyklar. Köpte barnstolen billigt på Emmaus för ett par veckor sen, men har inte invigt den än. En liten hjälm är även införskaffat. Den köptes dock ny då jag är extra noga med såna där säkerhetsgrejer. Har en hjälm fått en smäll tidigare kan den vara skadad trots att det inte syns, och därför inte skydda lika bra vid nästa smäll.
 
Så framöver ska jag och Ludde ut på cykelturer istället, något jag tror att grabben kommer gilla. Kul för Ludde, motion för mamma = Glad Ludde, glad mamma och glad pappa(Johnnie blir glad när han ser vilken glad son han har och vilken nöjd och snygg sambo han fått)
 
Nu är bastun tänd och vi vuxna tänkte sitta och njuta lite där innan det är dags att krypa till kojs. Sover aldrig så bra som efter en stund i bastun, och ännu bättre lär jag sova nu när jag dessutom joggat en sväng innan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0