Små byxor

Imorgon ska jag äntligen börja träna igen, som jag längtat!
Jag bestämde mig för att vänta ca 1 vecka efter att jag slutat känna av förkylningen, för att vara på säkra sidan. Nu hoppas jag att jag kan köra på utan motgångar ett tag.
 
Nu har jag fått uppleva det där som så många andra varit med om, nämligen att jeansen blivit för små. Jag handlar sällan jeans, kanske ett par per år. Men genom åren har jag samlat på mig ett gäng på ungefär 6 stycken, plus lite shorts och liknande. Men nu har jag nog testat dom flesta och INGEN av dom passar längre. Alla tar stopp mitt på låren, även dom som satt relativt löst i midjan förr!
Fast mammabyxorna funkar fortfarande, för dom töjer sig lite lättare. Skönt för snittet också då dom är mjuka över magen. Mina vanliga jeans har ovanan att gärna glida ner lite och lägga sig med kanten rakt i ärret, inte det minsta skönt. Så jag använder mammabyxorna igen, dom är trots allt både snygga och bekväma, kan det bli bättre?
 
Har även kört på det säkra kortet med tights dom senaste dagarna. Johnnie undrade i början varför jag klädde upp mig så, eftersom jag annars bara har tights vid finare tillfällen. Men nu har han vant sig(och jag får för mig att han tycker att jag är snyggare än någonsin, kanske gillar han dom nya kurvorna?).
 
Jag kommer spara mina gamla jeans ett tag till, i höst(efter en hel del träning) kan jag nog avgöra om dom någonsin kommer passa igen eller inte.
 
Nu ska jag, och min något rundare höft och mage, krypa till kojs och drömma om uppiggande träning! För aldrig har jag varit så trött och lat, måste träna fram mer energi.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0