Läkarbesök på torsdag

På torsdag är det dags för läkarbesök igen. Har några saker jag ska fråga och diskutera med min läkare, så jag ser fram emot besöket.
Läkarbesök på torsdag innebär blodprov imorgon. Det ser jag dock inte fram emot speciellt mycket.. Ska lämna Ludde vid dagis kl. 9 så det lutar mot att han får följa med(blodprovet bör tas innan den tiden nämligen) . Senast han var med skrattade han glatt när dom stack mig, tack för stödet!
 
En sak jag ska ta upp med min läkare är den konstanta tröttheten. Johnnie, som kan vara väldigt klok när andan faller på, sa häromdagen: "Ja, men hur många småbarnsföräldrar känner du som är pigga jämt?"
Sant.
Men det vore skönt att höra från min läkare om blodprovet visar något. Han säger jämt att proverna är fina, men han kanske kan ge något tips på åtgärd. Tröttheten började ju inte efter att vi fick barn, utan har pågått i flera år.
En del har upptäckt sin cancer efter att ha reagerat på en konstant trötthet, och det kan ju ha varit därför jag började bli trött för flera år sen. Tror inte att jag är sjuk igen, utan det kanske snarare är ett "efterskalv" efter sjukdomen. Kroppen behöver tid att läka och bli sig själv igen.
Men som sagt, ska fråga om blodproverna visar brist på något eller liknande, för säkerhets skull.
 
Ska även fråga om vi får donera lite tidningar/magasin som vi inte vill ha kvar. Johnnie ville slänga lastbilstidningar han prenumererar på men läst och som nu bara tar plats, och vi kom på idén att sjukhuset kanske vill ha dom. Johnnie saknade nämligen lastbilstidningar när vi "hängde" på sjukhuset en hel del. Och andelen häst- och träningstidningar var minimal. Bara en massa skvallertidningar..
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0