Orkeslös

Idag har det varit en lite sämre dag för min del. Rent energimässigt. Jag orkade knappt ta mig upp ur sängen och om jag funderar på vad som hänt idag, kommer jag knappt på något alls. Vi tog en sväng på 4-hjulingen för att Ludde skulle få titta på kor och rundbalspress. Jag passade även på att plocka en liter hallon, finns ju så otroligt mycket hallon just nu!
 
Men annars har jag legat lågt. Men en positiv sak var att jag inte behövde ta värktabletter mitt på dagen som jag brukar, utan det räckte med morgon- och kvällsdosen. Lite värre värk nu på kvällen dock, men ändå. Det vore skönt om värken kunde försvinna, så att jag hade en sak mindre att tänka på.
Snittet läker fint. Kom på nu på kvällen att jag inte visat er det än, men ljuset var för dåligt för att fota så jag får ta det en annan gång. Kommer bli fint när det gått nåt år eller två och ärret ljusnat. Kejsarsnittsärret blev jättebra även om det är lite som ett dike på ena ändan, dvs buktar in lite mot kroppen.
Men vad gör det? Ärret påminner mig om ett kaos som slutade lyckligt, så jag är glad över att det sitter där.
 
Hur som helst. Imorgon tänkte familjen Wallin-Wahlström åka med några grannar till Öregrund för att äta. Hoppas att orken finns på plats, och att Öregrund inte är överfullt(båtvecka..). I värsta fall får vi sitta på någon tom plätt och äta glass.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Välkomna till Forsmark och titta på lite bilar om ni orkar. / Lillemor

2015-08-07 @ 23:47:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0