Träning

Nu har jag satt igång med träningen igen. Men träningen handlar inte längre om svettiga löprundor längs grusvägarna häromkring, utan om enkla promenader.
Förra gången jag skulle köra igång träningen gick allt för fort, vilket resulterade i ett halvår med ömmande knän. Jag är en tävlingsmänniska och vill alltid ge allt jag har, men nu har jag lärt mig av mina misstag och måste skilja på huvud och kropp.
Bara för att huvudet vill gå ut hårt betyder inte det att kroppen är redo för det.
 
Den här månaden kommer träningen bara handla om promenader och helt enkelt vardagsmotion. Viktigast är trots allt att vardagen börjar funka ordentligt så att jag kan börja jobba igen.
Jag förlorade så otroligt mycket muskler nu när jag var sjuk att jag verkligen får börja om på noll.
 
Just nu går jag promenader på ca 2 km, men självklart bara om det känns bra. Dom senaste gångerna har både hunden och Ludde hängt med, så jag får lite sällskap.
Det känns bra att vara så pass pigg att jag kan börja gå igen. Tidigare har jag nämligen inte orkat och kunnat gå så långt.
 
Jag ska klottra ner ett litet träningsschema så att jag har nåt att gå efter. Så jag inte lockas att skynda på träningen igen och driva på mig själv mer än jag klarar av. Jag är otålig av mig..
 
Har testat att springa lite, när jag jagar Ludde till exempel. Benen känns som bly under mig och orken finns inte alls, så det kommer dröja flera månader innan jag kan löpträna igen. Men då har jag något att sikta på och se fram emot. Löpningen är en av dom saker jag drömt om när sjukhusvistelsen har varit jobbig och tung.
 
Keep your eyes on the prize.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0