Innebandy

Nu är jag bra mör i kroppen! Jag har varit och spelat bandy med dom andra tjejerna, och det gick verkligen vilt till. Vi var endast 6 stycken idag, vilket innebär två lag(lokalen vi spelar i är liten). Är man endast 2 lag innebär det att vi spelar 10 minuter, sen kort vila, spela igen osv. Är man flera lag får ett lag vila medans dom andra spelar.
Tycker att det är bäst när vi bara är 2 lag, för då får man spela så mycket som möjligt.
Märkte dock pinsamt fort att kondisen inte är vad den borde vara. Tog bara några minuter innan man kände tröttheten smyga sig på..
Jag blev helt slutkörd, och mot slutet hade jag dåligt samvete eftersom jag inte tyckte att jag gjorde mitt lag rättvisa. Men bra träning var det!
 
Den stackars bollen fick flyga ordentligt idag. Vet inte när vi spelade så hårt och högt senast! Jag fick en hel del hårda bollar på benen, en i skallen, en i magen och en snuddade hästsvansen i bakskallen. För att inte tala om alla som varit nära att träffa.. Men trots alla bollar här och var var det ingen som skadade sig. Lite tillfällig sveda bara. Som man brukar säga: "Den som är med i leken får leken tåla".
 
När jag kom hem hittade jag ett gång grabbar i soffan. Ludde, Johnnie, Hakkis och Peter. Johnnie hade varit duktig och lagat mat, så det var bara att värma.
Hakkis och Peter åkte hem, och jag slog mig ner med en öl i soffan. Dricker väldigt sällan, men jag var sugen på en kall öl efter all innebandy.
Det är nästan pinsamt så lättpåverkad jag är! En öl och man är en bra bit förbi de där första ruset. Billig i drift i alla fall, som Johnnie glatt påpekade. Minst sagt..
 
Nu ska jag skutta in i duschen och sen sova. Kan lova att jag kommer sova gott i natt med tanke på hur trött hela kroppen är. Varje muskel känns sliten, fast på ett skönt sätt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0