Inhandling av längdskidor

Idag har jag slagit på stort och handlat grejer ska ni veta!
Eftersom det inte kommer in speciellt mycket pengar på kontot för tillfället är jag normalt försiktig med utgifterna. Men idag åkte vi in till stan och handlade längdskidor åt mig. Peter, vars skidor jag hittills lånat, blev sugen på att åka och ville därför ha tillbaka sina.
Och tanken har ju varit att jag ska köpa egna om jag fastnat för sporten, och nu när jag åkt några gånger vill jag gärna fortsätta! Det är både nyttigt och roligt att variera träningen, och längdskidåkning var till och med roligare än jag trodde.
Tanken är också att jag ska kunna ha dessa skidor några år. Jag pendlar varken i vikt eller satsar(i skrivandets stund) på att bli riktigt bra. Självklart vill jag bli duktig, men jag syftar på att bli så pass bra att jag behöver "värsting-skidor".
 
Jag köpte mina på samma ställe som Johnnie, och är nöjd med sakerna jag kom hem med. Blir alltid lite nervös när det handlar om dyrare saker, eftersom jag verkligen vill vara säker på att jag fattat rätt beslut. Dessutom är det svårt att stå i affären och på några minuter bedöma om till exempel ett par skor(i det här fallet pjäxor) är rätt för mig.
Många saker måste man testa innan man kan ta ett beslut, och använda grejer kan man sällan lämna tillbaka.
Men som sagt, jag tror att dagens köp blev bra.
Allt gick på ca 3600kr, vilket kändes lagom. Rea dessutom, inte helt fel!
 
Tänkte åka ikväll, men vi kom hem så sent. Får vänta med premiärturen tills imorgon.
 
Tack Peter för lånet av skidorna!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0