Motion ute i snön.

Kom nyss in från en motionsrunda med skidorna. Bra glid, tyvärr lika bra glid framåt som bakåt.. Därför blev det inte riktigt så kul som jag hoppats. Skulle tippa på att det är vallan, för såhär dåligt fäste har jag inte haft tidigare. Den som är på nu är nog inte anpassad för tövädret som pågår. Ska kolla vad som står på förpackningen sen.
 
Åkte två varv i vårat lilla skidspår sen gav jag upp för idag. På slutet började jag bli väldigt trött, är ju inte alls van vid skidåkning och dessutom hade jag som sagt dåligt fäste, så jag avslutade mitt andra varv med att av trötthet sätta ner staven på insidan av ena skidan. Detta är inte att rekommendera eftersom jag flög pladask ner i snön framför mig.
Då kände jag att det var dags att ge upp, innan jag lyckas bryta något ben i kroppen.
 
Men jag var inte riktigt nöjd med motionen, så jag bestämde mig för att jogga lite. Känna på knäna nu när dom blivit bra igen. Besökte sjukgymnasten igår för att göra en uppföljning på förra besöket. Sökte ju hjälp där i början på januari eftersom att knäna inte ville sluta ömma.
Jag har gjort övningarna han rekommenderade men när han frågade om jag joggat något svarade jag att jag inte vågat än.
Han tyckte att jag skulle testa, och börja med ca 100 meter för att sen sakta trappa upp distansen.
Så jag passade på nu när jag ändå hade träningskläderna och pannlampan på. Joggade fram och tillbaka framför huset några gånger, bara för att känna på.
Ludde sov inne i sin säng, så jag ville inte jogga iväg någon längre sträcka. Barnvakten vi har räcker visserligen 800meter innan den börjar larma på grund av brusten kontakt, men jag skulle ju ändå inte jogga så långt och länge.
 
Knäna kändes bra, ingen smärta alls. Nu gäller det bara att trappa upp LÅNGSAMT. Tävlingsmänniska som jag är vill jag gärna pressa mig själv så mycket det går, men knäna måste hänga med också, annars blir det som förra gången..
 
Nu kurrar magen, så det är dags för en "nattmacka". Sen ska jag hoppa in i duschen innan det är dags att krypa till kojs.
 
Det är inte bara vårat svenska skidlandslag som har ett eget vallateam! Såhär såg det ut häromdagen när Johnnie och Hakkis vallade mina nya skidor:

Frågan är.. Var är mitt vallateam när jag behöver dom!? (dom är ute och roar sig med sina snöskotrar)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0