Läkarsamtal

Min läkare ringde nu under eftermiddagen. Vi gick igenom mina besvär och kom fram till att jag ska på röntgen om några veckor plus lämna ett urinprov till vårdcentralen under denna vecka.
Urinprovet kan visa om det är en infektion som är problemet och röntgenundersökningen var mer för säkerhetsskull. Var ett tag sen jag var på just den här typen av röntgen.
 
Han trodde att besvären helt enkelt beror på strålbehandlingen jag fick, men jag tycker att det är konstigt att det bara dyker upp. Hade jag jobbat hårt och lyft tungt dagarna innan kan jag förstå, men så vitt jag kan minnas har jag tagit det ovanligt lugnt.
 
Hur som helst. Skönt att han ringde upp så fort och att han tog mig på allvar. Är lika rädd varje gång att bara få svaret: "Det är biverkningar efter behandlingen. Punkt."
Beror nog på att barnmorskan inte ville tro mig där när allt började. Tycker inte att man ska behöva gråta i telefonen för att få hjälp.. Men blivande mammor är kanske väldigt hispiga? Brukar resonera så till barnmorskans försvar när jag blir förbannad över minnena.
Bengt är i alla fall underbar och jag känner mig sedd och trodd varje gång något känns fel.
 
Och självklart: Blev ryggen värre skulle jag höra av mig direkt igen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0