Ryggsmärta

En veckas semester väntar, och jag har massor att göra under den veckan. Dom övriga två jag kommer ha senare i sommar är nämligen rätt uppbokade.
 
Men ryggen har börjat bråka igen. Nacken är öm den med, men förra gången räckte det med ett besök hos kiropraktorn innan allt var bra igen. Men ryggen.. Det började för två dagar sedan utan att jag gjort något speciellt, och känns precis som när jag blev sjuk 2013.
Det är detta som oroar mig mest, att jag inte känt såhär sen behandlingen skrämt tumören på flykt. Blev nyligen röntgad och det lugnar mig något, men vem vet.. Kanske dom missat något?
 
Just nu känner jag mig inte ett dugg stark, utan väldigt liten och klen. Minnen från tuffa tider kommer tillbaka och jag har lust att gråta en skvätt.
Det är säkert ingen fara, men jag vill vara säker på att dom inte missat något. Och dessutom vill jag vara säker på att inte behöva känna den där fruktansvärda smärtan i ryggen igen!  
 
Jag har skrivit ett meddelande till onkologen på minavardkontakter.se där jag bett min läkare kontakta mig. Får för mig att detta är ett enklare sätt att nå min läkare än att ringa och jaga honom. Om det inte blir akut vill säga, då får jag ringa.
 
Känns som vanligt tråkigt att det ena byter av det andra. Knäna känns kanon, sjukdomarna är för stunden borta och jag känner mig taggad på att börja träna igen. Men det får bli en lugn vecka med mycket vila för ryggens skull.
 
Jag har i alla fall haft en härlig midsommar med trevligt folk, så på den punkten klagar jag inte!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0