Åter på jobbet

Första jobbdagen avklarad utan problem.
Vaknade i tid, båda grabbarna var glada när jag väckte dom(Johnnie skulle åka samma tid som mig), inga problem att lämna Ludde på dagis, jobbandet gick bra, Ludde följde glatt med hem när jag hämtade honom vid lunch.
Nu sover han en stund och jag ska äta något. Ludde åt på dagis så han fick hoppa i säng direkt efter att ha mellanlandat på skötbordet. Han ville dock inte sova, men nu sover han som en liten gris.
 
Sedan jag var på jobbet senast har sommaren övergått till höst. Jag skrev ju igår att November inte kunde ha börjat bättre med tanke på det härliga vädret, och idag kan jag meddela att min första dag på jobbet efter sjukskrivningen absolut inte kunde varit bättre.
Kanonväder, varmt, trevligt sällskap av glada människor och lagom sysslor att börja med såhär efter "ledigheten".
 
 
I lördags besökte jag, Johnnie och Ludde kyrkogården för att gå en sväng. Vi gillar att gå ett varv på kyrkogården när alla tänt ljus på sina nära och käras gravar. Det är en så fin och mysig känsla där vid alla helgons dag.
Johnnie har släktingar där, men jag som är "utböling" har inga nära och kära begravda här i området. Men vi stannade till vid Johnnies anhöriga och skänkte dom en tanke.
Vi tyckte det var så synd att vissa gravars ljus slocknat(blåste en hel del) så Johnnie tog fram en tändare så vi kunde tända dom igen. Inte alla dock, det hade tagit en evighet. Men vid dom gravar där alla ljus slocknat tände vi minst en.
 
 
Minneslunden:
 
Jag köpte två små pumpor tidigare i veckan som jag sen gröpte ur och gjorde till lyktor. Köttet bakade jag bröd av och kärnorna rostades i ugnen. Ludde och jag äter dom som godis nu.
Några kärnor sparades i orostat skick för att kanske kunna gro i vår.
 
Pumpornas hattar skrumpnade av värmen från ljusen och fick plockas av efter någon dag.
 

Kommentarer
Postat av: Erica

Fint av er att tända några ljus där det hade slocknat. <3

Svar: Tack! :)
Info om mig!

2015-11-02 @ 14:25:18
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0