Mitt område i trädgården

Tog en bild idag på vart mitt kommande grönsaksland ska ligga. Tanken var att matjorden skulle läggas på plats, gräsfrön skulle vara sådda och ha grott. Plus att mitt land skulle stå mer eller mindre redo inför våren i detta nu.
Vi hade så mycket planer för sommaren men eftersom jag blev dålig fick vi stryka det mesta från listan. Trädgården skulle som sagt fixas, nytt tak och målning av huset och dess grund. Dessutom fanns det en hel del jag tänkt göra hemma hos föräldrarna.
Huset fick sitt tak men målningen blev det inte mycket med. Jag lyckades få krafter att måla grundet en sväng, det är mitt bidrag till husets renovering.
 
Men snart är våren här och man får en ny chans att göra allt man inte hann.
 
Bilden visar alltså mitt område av trädgården. Stockarna ligger som en gräns mellan Johnnies grusplan och själva trädgården. Min plan är att vi ska ha en häck där i framtiden. Ett staket skulle kännas lite tråkigt nämligen. Från stockarna och nästan fram till bildens högra sida är mitt område där jag får husera fritt. Ska lämna lite plats åt vinterns skoterled bara, för jag vill inte att dom plöjer över mina pallkragar.
 
Har även planer på att ställa ett enkelt litet växthus på området. Det hade varit kanon!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0