En vecka med sjukhusbesök

Nu på förmiddagen blev det ett besök på vårdcentralen för att lägga om kompressen till katetern. Upptäckte igår kväll att jag missat att lämna blodprov i fredags, så även det fick uträttas idag. Ska nämligen på läkarbesök hos onkologen(rutinkontroll efter cancern) imorgon och då vill läkaren kolla att blodprovet ser bra ut.
Förhoppningsvis är resultatet klart då, annars får dom kolla i efterhand och höra av sig om något är tokigt. Bättre med ett sent blodprov än inget alls!
 
När blodprovet skulle tas informerade jag i vanlig ordning om att jag är svårstucken, och det var en ny tjej som skulle ta provet. Men mina blodådror har sett ovanligt stora och fina ut senaste tiden så jag kände mig ändå lugn, ibland är dom ju som sytrådar..
Tjejen klarade det galant och det kändes knappt. Helt klart ett blodprov som hamnade på topp 5-listan över bästa provtagningar!
Ska tillägga att jag berömde henne för det.
 
Förövrigt så blir det en smått körig vecka. Imorgon ska jag som sagt besöka onkologen och på torsdag ska mina urinvägar undersökas. Troligen blir det ytterligare ett besök på sjukhuset under veckan, förhoppningsvis i anslutning till dom besök som redan är inplanerade så jag slipper åka varje dag.
På fredag har jag också en sak inplanerad, men den är lättare att avboka. Samtidigt som dessa saker ska Johnnie försöka jobba men Ludde är lite krasslig.
Ludde var sjuk förra veckan men är mycket bättre och pigg som en mört. Dock forsar snoret och han är lite hostig än, vilket gör att vi inte vill lämna honom på dagis. Visst, säg de barn som inte är snorigt på dagis, men det vore bra om hostan la sig först i alla fall.
 
Vi är förkylda allihopa här hemma. Visst vill jag uppfostra Ludde till en snäll och givmild person, men sjukdomarna får han mer än gärna behålla. Hans mor har tillräckligt med sitt just nu.
  
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0