Hästarna

Susan efterlyste bilder på hästarna. Lättare sagt än gjort, eftersom ingen av dom är intresserade av att på något vis posera framför kameran. Min unghäst vill dessutom vara med och fota så henne ser man mest i närbild. Att ta en bild på henne från sidan utan att hon betar är näst intill helt omöjligt. Antingen går hon och betar, eller så nosar hon på kameran. Suck..
 
 Jag försökte i alla fall!
 
Det började med såna här bilder på Skruttan(unghästen):

Sen fick jag några aningen bättre bilder(efter att ha skuttat runt som en galning fram och tillbaka för att få henne på lite avstånd, men hon följer ju efter som en hund.. haha!)
 

Sen har vi dom övriga hästarna.
 
Oliver:

Miranda(Mirran):

Och sist men inte minst, Bowl Vip(Bullen):

Har haft så fruktansvärt dåligt samvete hela sommaren för att jag inte hunnit med hästarna som jag velat. Men tillslut fick jag helt enkelt förstå att jag inte kunnat göra mer med tanke på infektionen jag fick. Hästarna fick helt enkelt ett ordentligt sommarlov.
 
Eftersom jag känner mig allt bättre hoppas jag på att snart kunna sitta på hästryggen igen. Dessutom ska ju den unga damen ridas in. Jag och mamma hade planerat att börja med grunderna(Hänga över sadeln, sitta upp, skritta m.m.) nu i sommar, men som ni förstår blev allt förskjutet.
 
Men man kan inte planera allt här i livet. Man får ta det lite som det kommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0