Cancer

Tack för alla fina kommentarer jag fick efter gårdagens inlägg, det värmer gott inombords. Det är så otroligt skönt att veta att ni alltid finns där när jag behöver er.
 
Ikväll kommer TV4 sända "Nej till Cancer" kl. 20.  Ett tufft men viktigt ämne, så jag ska titta.
Jag gråter varje gång jag tittar på cancerprogram. Jag berörs mycket djupare nu än innan jag själv blev sjuk, inte konstigt då jag nu vet vilket elände diagnosen innebär.
Men som ni säkert märkt försöker jag fokusera på det positiva också. Jag hade aldrig orkat om det inte vore för min relativt positiva och ofta något naiva inställning till livet.
Jag är en tävlingsmänniska, och avskyr därmed att förlora. Det gör nog sitt till det med, för inte tänkte jag låta cancern vinna över mig!
 
Cancerforskningen har kommit långt och det är helt otroligt vad sjukvården kan göra nuförtiden. Inte kunde jag väl tro att en gravid kvinna med cancer i livmoderhalsen kunde få cellgifter med barnet kvar i magen, få ett friskt barn och sedan bli av med tumören.
Helt fantastiskt.
Dom gör fortfarande regelbundna tester på Ludde för att se om något avviker från ett normalt barn. Visst har dom påpekat småsaker, men inget konstigt. Barn utvecklas olika och han sticker inte ut från mängden mer än han borde.
Han är ett väldigt positivt barn som nästan jämt har ett leende på läpparna. Munnen går nästan oavbrutet och han är väldigt noggrann och hjälpsam.
Han är som ett barn ska vara.
 
Bild: Camilla Gustavsson
 
Nu under januari ska jag på läkarbesök i vanlig ordning(Onkologen). Har även fått ett brev om att dom ska ringa mig från urologen på måndag angående senaste röntgen över urinvägarna. Håller tummarna för att det ser lika bra ut som det känns. Har inga problem alls längre, vilket jag hoppas är ett tillstånd som håller i sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0