Hemma igen!

Igår kväll klev vi in genom dörren här hemma efter en veckas semester uppe i norr. Visst ver det skönt att åter igen vara hemma och få sova i sin egna säng, men samtidigt är det lite vemodigt att vår tripp norrut är slut.
 
Vi har klappat älgar och killingar, kastat småsten i storsjön, ätit god mat, blickat ut över storslagen natur och besökt ett lekkand.
Årets rutt började i vanlig ordning med en hotellnatt i Sundsvall. Sedan valte vi att stanna två nätter i Umeå innan vi åkte vidare till Lycksele för att slutligen spendera dom två sista nätterna i Östersund.
Vi hade inga speciella mål för turen utan tog det lite som det kom. Vi kollade upp sevärdigheter på vägen och planerade följande dags aktiviteter kvällen innan.
 
 
Jag valde att inte berätta om semestern innan vi åkte eftersom det blir allt vanligare med inbrott där tjuvarna helt enkelt kollar sociala medier och på så vis får reda på vilka hus som står tomma.
Något för folk att ha i åtanke nu när alla påbörjar sina semestrar.
 
Nu på måndag börjar jag jobba igen och kommer köra på till och med vecka 30. Sedan är mitt liv helt oplanerat. Kanske blir det lite mer ledigt då, eller kanske ett nytt jobb? Vi får se.
 
Semestern kommer jag berätta om lite i taget, för annars blir inlägget så långt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0